close
تبلیغات در اینترنت
ضایعات مواد غذایی را به صفر برسانیم !!!

تبلیغات

    ساعت GUCCI طرح OLIVIA لامپ قابل حمل Handy Bulb

تبلیغات



آرشیو

نویسندگان

آیپاد شافل MP3 PLAYER
آموزش انگليسي در خواب
عینک Ray.Ban ويفري
آموزش برنامه نویسی اندروید
آموزش پیرایش مردانه
ساعت کاسیو طرح EF-550

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار


    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 2

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 107
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 248
    آي پي امروز آي پي امروز : 35
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 61
    بازدید هفته بازدید هفته : 1,476
    بازدید ماه بازدید ماه : 9,026
    بازدید سال بازدید سال : 37,764
    بازدید کلی بازدید کلی : 615,840

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 54.91.121.255
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : پنجشنبه 05 اردیبهشت 1398

خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

ضایعات مواد غذایی را به صفر برسانیم !!!

ضایعات مواد غذایی را به صفر برسانیم !!!

با این نکات و روش‌های جدیدی که خود پیدا می‌کنید، ضایعات مواد غذایی را به حداقل رسانده، از همه قسمت‌های مواد خوراکی دوباره استفاده کنید.

1- از قسمت سفید پیازچه بیش‌تر استفاده کنید. ممکن است کمی عجیب به نظر برسد ولی پیازچه را داخل ظرف آب و در برابر نور خورشید قرار دهید تا دوباره رشد کرده، هر چند روز یک بار، بتوانید از قسمت‌های سبز آن استفاده کنید و مدتی طولانی پیازچه تازه داشته باشید.

2- قبل از تاریخ انقضاء شیر و دلمه بستن، از آن برای درست کردن پنیر استفاده کنید.

3- از لرد قهوه دوباره استفاده کنید. از آن برای فراری دادن مورچه‌ها، به عنوان خوشبوکننده و از بین بردن بوهای نامطبوع و رشد گیاهان استفاده نمایید.

4- از پوست پرتقال در تابستان برای دور کردن پشه و مورچه و خلاص شدن از بوهای کهنه استفاده کنید.

5- به جای دور ریختن موزهای رسیده و خیلی تیره، از آن‌ها برای پختن نان‌های موزی استفاده کنید. همچنین‌می‌توانید با پختن آن‌ها دسری عالی تهیه نمایید.

6- چیپس مانده را دور نیندازید. کافیست آن‌ها را 10 ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا دوباره ترد شوند.

7- می‌توانید برش باقیمانده از پیتزا را بدون مایکروفر دوباره مصرف کنید. آن را 5-4 دقیقه روی یک کتری با حرارت متوسط قرار دهید. از یک در آلومینیومی گرد استفاده کنید تا روی پیتزا هم گرم شود.

8- دیگر نان‌های تست مانده و خشک شده را دور نریزید. می‌توانید آن‌ها را خرد و سرخ کرده همراه با ادویه استفاده کنید. یا به صورت ورقه ورقه سرخ کرده در سوپ و سالاد مصرف کنید.

9- برای از بین بردن باکتری‌های موجود در اسفنج قدیمی، اول آن را خیس کنید و 2 دقیقه داخل مایکروفر بگذارید تا 99 درصد جرم آن از بین رفته، دوباره قابل استفاده شود.

10- از ضایعات میوه و سبزی برای تهیه کمپوست و کود باغچه استفاده کنید.


تاریخ ارسال پست: چهارشنبه 14 مرداد 1394 ساعت: 11:7

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی