close
دانلود آهنگ جدید
نکاتی برای پخت یک کباب خوش طعم

تبلیغات

    ساعت GUCCI طرح OLIVIA لامپ قابل حمل Handy Bulb

تبلیغات



آرشیو

نویسندگان

آیپاد شافل MP3 PLAYER
آموزش انگليسي در خواب
عینک Ray.Ban ويفري
آموزش برنامه نویسی اندروید
آموزش پیرایش مردانه
ساعت کاسیو طرح EF-550

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار


    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 56
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 272
    آي پي امروز آي پي امروز : 6
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 87
    بازدید هفته بازدید هفته : 56
    بازدید ماه بازدید ماه : 10,730
    بازدید سال بازدید سال : 98,420
    بازدید کلی بازدید کلی : 676,496

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 18.232.53.231
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : دوشنبه 04 شهریور 1398

خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

نکاتی برای پخت یک کباب خوش طعم

 نکاتی برای پخت یک کباب خوش طعم

اگر می خواهید یکی کباب کوبیده خوش طعم و عالی درست کنید فقط کافی است این نکات را رعایت کنید تا کبابی مانند کباب های رستوران ها داشته باشید.

درست کردن کباب کوبیده فوت و فن ساده ای دارد. در این مقاله فوت و فن درست کردن یک کباب رستورانی را به شما آموزش می دهیم.

1_ برای یک کباب کوبیده خوش طعم دو سوم گوشت دنده‌ی گوسفندی و یک سوم گوساله استفاده کنید.

2_ به ازای یک کیلو گوشت سیصدگرم پیاز که حدودا سه تا پیاز متوسط می شود را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید چون آب پیاز باعث شیرین شدن کباب می شود.

3_ حسابی ورز بدهید و سه ساعت قبل از به سیخ کشیدن در یخچال بگذارید.

4_ حتما حداقل سه بار گوشت باید چرخ شود.

5_ اگر سیخ هایتان نو هستند یکبار خالی روی آتش بگذارید .

6_ برای سیخ کشیدن کباب کنار دستتان کاسه‌ی آب بگذارید و سیخهایتان هم خیس و سرد باشد اینکار کمک می کند که کباب به سیخ بچسبد.

7_ به گوشت فقط نمک و کمی فلفل که بوی زخم گوشت را بگیرد و کمی زعفران بزنید ، از ریختن پودر سوخاری ، آرد و زردچوبه جدأ خودداری کنید.

8_ جوش شیرین هم نزنید چون باعث تلخی کباب می شود ، تخم مرغ هم نزنید چون باعث سوختن سریع روی کباب می شود.

9_ به اندازه‌ی یک پرتقال گوشت بردارید و به سیخ بکشید ابتدا و انتهای سیخ را خوب بچسبانید.


تاریخ ارسال پست: شنبه 30 خرداد 1394 ساعت: 12:33

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی