close
دانلود آهنگ جدید
طرز تهیه خورش کرفسی متفاوت

تبلیغات

    ساعت GUCCI طرح OLIVIA لامپ قابل حمل Handy Bulb

تبلیغات



آرشیو

نویسندگان

آیپاد شافل MP3 PLAYER
آموزش انگليسي در خواب
عینک Ray.Ban ويفري
آموزش برنامه نویسی اندروید
آموزش پیرایش مردانه
ساعت کاسیو طرح EF-550

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار


    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 4

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 225
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 522
    آي پي امروز آي پي امروز : 58
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 81
    بازدید هفته بازدید هفته : 225
    بازدید ماه بازدید ماه : 7,966
    بازدید سال بازدید سال : 95,656
    بازدید کلی بازدید کلی : 673,732

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 34.238.189.171
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : دوشنبه 28 مرداد 1398

خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

طرز تهیه خورش کرفسی متفاوت

 طرز تهیه خورش کرفسی متفاوت

خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی ایرانیان است که طرفداران بسیار زیادی دارد. برای ایجاد تنوع در غذاهای تان خورش کرفس را این بار متفاوت درست کنید.


مواد لازم برای خورش کرفس :

 گوشت گوسفندی  200 گرم
 کرفس خرد شده 200 گرم
لوبیا چیتی 50 گرم
 رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
سبزی قورمه سبزی 50 گرم
آبغوره ½ پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه مقداری


طرز تهیه خورش کرفس :
ابتدا پیاز خرد شده را در روغن کمی تفت دهید.
وقتی سبک شد سپس گوشت گوسفندی خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی زرد چوبه و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و کمی اجازه دهید گوشت پخته شود (حدود 10 دقیقه).
سپس سبزی قورمه سبزی را به گوشت بیفزایید و کمی تفت دهید .


رب گوجه فرنگی را نیز با این مواد کمی سرخ کنید (1- 2 دقیقه).
حدود 4 لیوان آب به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.
لوبیا چیتی را که از شب قبل خیس کرده ، اجازه دهید جداگانه پخته شود.


در این فاصله کرفس های شسته و خرد شده را در کمی روغن مایع حدود 10 دقیقه تفت دهید.
وقتی آب کرفس ها کشیده شد نعنا خشک را نیز به آن اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت دهید و شعله را خاموش کنید.


هنگامی که گوشت پخته شد ،لوبیا چیتی پخته شده و کرفس و نعنا تفت داد شده و آبغوره و نمک را نیز به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید حدود 15 دقیقه دیگر تا جا بیفتد.


تاریخ ارسال پست: جمعه 04 ارديبهشت 1394 ساعت: 20:44

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی