close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کدو حلوایی با سس بشامل

تبلیغات

    ساعت GUCCI طرح OLIVIA لامپ قابل حمل Handy Bulb

تبلیغات



آرشیو

نویسندگان

آیپاد شافل MP3 PLAYER
آموزش انگليسي در خواب
عینک Ray.Ban ويفري
آموزش برنامه نویسی اندروید
آموزش پیرایش مردانه
ساعت کاسیو طرح EF-550

ورود کاربران

عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

آمار


    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 492
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 1,024
    آي پي امروز آي پي امروز : 61
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 69
    بازدید هفته بازدید هفته : 3,719
    بازدید ماه بازدید ماه : 8,208
    بازدید سال بازدید سال : 47,645
    بازدید کلی بازدید کلی : 625,721

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 18.234.51.17
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز : یکشنبه 29 اردیبهشت 1398

خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

طرز تهیه کدو حلوایی با سس بشامل

 طرز تهیه کدو حلوایی با سس بشامل

اگر طعم کدو حلوایی را به تنهایی دوست ندارید حتما از این روش ها برای تهیه آن استفاده کنید و از خوردن کدو حلوایی با سس بشامل لذت ببرید.


آماده سازی : 15 دقیقه 
پخت : 30 دقیقه 

این مواد جهت تهیه کدو حلوایی با سس بشامل برای 4 نفر می باشد .

مواد لازم برای سس بشامل :

 آرد  2 ق غ
 روغن  2 ق غ
 شیر  2 پیمانه
 شکر 3 ق غ


طرز تهیه سس بشامل :
روغن را روی حرارت کم داغ کرده و آرد را اضافه کرده و هم زده تا زرد و کمی طلایی شود. سپس شیر و شکر را که خوب مخلوط کرده ایم روی مواد ریخته و سریع هم زده تا گلوله نشود کمی که غلیظ شد وانیل زده و از حرارت برمی داریم.


مواد لازم :

 کدو کوچک 1 کیلو
 شکر  1/2 پیمانه
کشمش  2 ق غ
 پودر نارگیل  2 ق غ
پسته خرد شده 2 ق غ
عسل 1 ق غ


طرز تهیه :
کدو را خرد کرده در ظرف گذاشته و شکر می پاشیم چند ساعت بماند تا شکر حل شود با همان آب حل شده در ظرف حرارت داده تا کدو کاملا پخته و له شود.

سپس آن را پوره میکنیم.  مواد را به آن اضافه میکنیم 1/3 از مواد سس بشامل را هم به آن اضافه و خوب مخلوط می کنیم.

ظرف پیرکس را چرب کرده ابتدا مخلوط پوره کدو با مواد را ریخته با قاشق کاملا صاف میکنیم بعد باقی سس را به آن اضافه میکنیم .

در فری که از قبل گرم شده با حرارت متوسط به مدت 30 دقیقه می پزیم تا روی دسر طلایی شود.


تاریخ ارسال پست: دوشنبه 04 اسفند 1393 ساعت: 14:11

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی