loading...

دنیای سرگرمی | عکس، خبر جالب و خواندنی

بادمجان رو گرد گرد قاچ می کنیم و در سرکه می پزیم طوری می پزیم که له نشود،خیار را هم گرد گرد ورقه می کنیم

طرز تهیه ترشی خیارچنبر و ترشی بادمجون

ادمین بازدید : 455 جمعه 02 آبان 1393 نظرات (0)

مواد لازم جهت تهیه ترشی خیارچنبر و ترشی بادمجون :

خیار چنبر
1    کیلو گرم   
 بادمجان 2     عدد
 سرکه به میزان لازم
 فلفل به میزان لازم  
سیر   به میزان لازم   



طرز تهیه ترشی خیارچنبر:
بادمجان رو گرد گرد قاچ می کنیم و در سرکه می پزیم طوری می پزیم که له نشود،خیار را هم گرد گرد ورقه می کنیم با سیر کمی خرد شده و فلفل تند در داخل سرکه می گذاریم تا اماده شود.
 
طرز تهیه ترشی بادمجون:
بادمجون را گرد گرد و درشت خرد کرده با فلفل تند و زرد چوبه و سرکه می پزیم،سپس که پخته شد و له نشد، ادویه ترشی،سیر،گلپر،،تخم گشنیز،سیاه دانه،می ریزیم ،فلفل تند باشد. ترشی بادمجون بعد سرد شدن اماده خوردن می باشد.

برچسب ها بادمجان ,
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    تبلیغات


    آمار سایت
  • کل مطالب : 462
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 7
  • آی پی امروز : 26
  • آی پی دیروز : 60
  • بازدید امروز : 84
  • باردید دیروز : 250
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 334
  • بازدید ماه : 7,111
  • بازدید سال : 44,187
  • بازدید کلی : 977,311